Pridružite se nam na SKI OPENING zabavi smučišča Golte. Pripravljamo noro vzdušje Golte SKI Opening s fanti skupine Kvatropirci!

 

V soboto, 8. 12. 2018 vas vabimo na nepozabno zabavo in odlično smuko na smučišče Golte.

 

Pridružite se nam in ne zamudite:

❄️ odlične smuke
❄️ akcijskih cen pijač
❄️ posebne ponudbe smučarskih dobrot
❄️ dobre glasbe 
❄️ veselega druženja s Kvatropirci

 

Cena smučarske vozovnice: 20 EUR

Cena povratne vožnje z nihalko: 11 EUR

Obratovalni čas nihalke: 8:00 – 20:00

Obratovalni čas smučišča: 9:00 – 16:00

 

Skupino Kvatropirci sestavljajo štirje fantje, ki jih poleg ljubezni do glasbe združuje tudi ljubezen do piva. Od tod izvira tudi njihovo ime Kvatro-pirci. Fantje radi prepevajo že od malih nog, kot Kvatropirci pa so začeli ustvarjati konec novembra 2011. Ko so se prvič dobili na vaji, so prepevali dalmatinske pesmi, ki so jim bile in so jim še vedno zelo pri srcu, zato jih radi priredijo malo po svoje. Po nekaj uspešnih objavah na portalu YouTube jih je v oddajo Slovenski pozdrav povabil Blaž Švab, kjer so bili izzvani, da zapojejo slovensko pesem. Priredili so pesem Moja od Modrijanov in za njo posneli svoj prvi video spot. Pesem je postala njihov prvi pravi hit.

Svoje štiriglasno petje ob spremljavi kitare so tako prvič predstavili širni Sloveniji. Sodelovali so s številnimi slovenskimi in tujimi glasbeniki, med njimi s Heleno Blagne, Manco Špik, Evo Boto, Modrijani, Erosi, Klapo Šufit, Klapo Kampanel, Tomislavom Braličem, Klapo Intrade in mnogimi drugimi. Najbolj pa se jim je v spomin vtisnilo leto 2016, ko so skupaj z Manco Špik na Melodijah morja in sonca dobili nagrado občinstva za pesem Pesem. Njihova najnovejša pesem pa je nastala v sodelovanju s skupino Čuki. Video spot za pesem Če se od spominov da živet’ si lahko ogledate na portalu YouTube s klikom na povezavo.

Več o skupini Kvatropirci pa si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko omrežja Facebook.

 

Dogodek Golte SKI Opening s Kvatropirci lahko spremljate tudi na omrežju Facebook.

 

❄️Vljudno vabljeni!❄️