Vremenska napoved
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Snežne razmere
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vremenska napoved
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Snežne razmere
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Današnji dan, ki ga zagotovo ne pozabim

Za mano je čudovit dan na Golteh. Kakšno sezono nam omogoča letošnja zima! Ko pišem tale zapis razmišljam, kako lahko preproste malenkosti iskreno razveselijo človeka.

 

Mu ozaljšajo dan in povrnejo vero v obče dobro.

Male reči, kot je sonce na nebu, popolna belina smučarskih strmin in prešerni smučarji različnih generacij, ki uživajo v danem trenutku. Vse te krasne podobe povsod naokrog, kamor doseže pogled skozi okno moje pisarne. To je dan, ki ga je vredno živeti in doživeti v živo. Ob pogledu na termometer (-9°C) in debelino snežne odeje (155 cm) niti zaslutim ne, da je danes drugi pomladanski dan in da se v moji cvetlični gredi že bohotijo zvončki in žafrani. Le pogled na koledar obveznosti, ki jih je potrebno ta dan še opraviti me opomni, da počasi zaključujemo z mesecem marcem in da mali traven že sramežljivo trka na vrata.

 

Ugodne razmere, kot na vrhuncu zime

V nihalki, na poti domov, ki je bila ob 17. uri še prijetno polna, poslušam zgodbe zadovoljnih smučarjev, ki so ta krasen dan zaključili še s toplim ali osvežilnim napitkom na terasi v družbi prijateljev, znancev in drugih zimskih navdušencev. Da je smučarija takšna, kot na vrhuncu zime in da se veselijo ugodnih razmer, ki bodo v prihodnjih dneh še trajale. Vedno znova rada prisluhnem mnenju naših gostov in se v družbi dobrih ljudi prepustim vožnji na delo ali z dela. Lepo mi je tem nenavadnem prevoznem sredstvu, ki mi omogoča neslutene poglede na prostrano dolino in zasneženo planino, izmenjavo prijetnih besed z obiskovalci in ne nazadnje še občutek ponosa, da sem del te krasne zgodbe svežega zagona in napredka.

 

Obratovalni čas smučišča 23.3.2018 – 2.4.2018

Obiskovalci me povprašajo po obratovanju v prihodnjih dneh in z veseljem jim odgovorim, da bomo nadaljevali s polnim obratovalnim časom (8:30 Medvedjak, 9:00 Smrekovec, Stari Stani in Ročka) do 16. ure vsak dan, vse do velikonočnega ponedeljka, dne 2.4.2018. Še nekaj priložnosti za smuko jih torej čaka – in tudi vas!Mene pa čakajo prijetni razgledi na naravne danosti naše ljube gore, slike švigajočih smučarjev in smeh in kramljanje ravnokar okrepčanih gostov na terasi hotela. Pridružite se nam zatorej na Golteh v teh dneh in izkoristite poseben 5 % popust na smučarske vozovnice, ki bo veljal vse do 29.3.2018! Na velikonočni vikend pa le glejte, da boste jajčka pobarvali že prej, saj lahko od 30.3.2018 do vključno 2.4.2018 smučate za 20 % ceneje!

 

Ski closing 3.4.2018 – 8.4.2018

Uspešni smučarski sezoni bomo skupaj v slovo pomahali v prvem aprilskem tednu, in sicer od 3.4.2018 do vključno 8.4.2018. V obdobju zaključevanja sezone boste lahko skupaj z najdražjimi smučali po posebni ceni 15 EUR (odrasli) in 10 EUR (otroci) za dnevno vozovnico.

Iskreno se veselim vašega obiska in si želim, da boste pri nas nabrali spomine, ki ne bodo vztrajali zgolj do naslednjega obiska, pač pa celo življenje. Vedno smo vam na voljo, da ustrežemo vašim željam in vam polepšamo dan.

V primeru vprašanj ne omahujte, pač pa nas nemudoma kontktirajte.

Srčen pozdrav vam pošiljam,

Kristina Suhadolnik, Vodja prodaje in marketinga

Delite zapis:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Scroll to Top

Rezervacijski obrazec

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »