Vremenska napoved
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Snežne razmere
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vremenska napoved
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Snežne razmere
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Kongresni dogodek, ki je nekaj posebnega

Gorski resort Golte ne slovi le kot sodoben gorski center, pač pa je vse bolj poznan kot ena izmed čudovitih naravnih lokacij za nepozaben kongresni dogodek.

Podjetjem ponujamo različne storitve, med katerimi lahko izbirajo in jih oblikujejo v privlačen poslovni paket. Tako svojim zaposlenim ali poslovnim partnerjem omogočijo srečanje, ki še dolgo ne bo utonilo v pozabo.

 

Poslovna srečanja na Golteh niso zgolj običajna poslovna srečanja. Vsak kongres, simpozij, predavanje, teambuilding ali poslovni sestanek je edinstvena zgodba, ki jo ustvarjamo s celovitim in kakovnostnim pristopom. Zagotavljamo vam domačnost gorskega ambienta, izbrano kulinariko in številne dodatne aktivnosti (športne igre, teambuilding programi, piknik v naravi, zabava v dvorani Ledenica, sprostitveni rituali v wellness centru, ipd.).

 

Kongresna dvorana – center poslovnega dogodka

Kongresna dvorana hotela Golte je velika 130 kvadratnih metrov in sprejme do 120 oseb. Omogočamo vam postavitve po vaši meri in željah, pri čemer so med našimi gosti najbolj priljubljene postavitve kino, banketna, koktajl in U-postavitev. Dvorana je ogrevana in klimatizirana. Opremljena je s sodobno multimedijsko tehnologijo in omogoča razdelitev na dve ločeni enoti. V času izvedbe dogodka vam v sklopu najema kongresne dvorane zagotavljamo tudi tehnično podporo. Čudovita lega kongresne dvorane vam zagotavlja veliko dnevne svetlobe in diskreten odmik od hotelskega vrveža.

 

Dodatne storitve za udobje vaših gostov

V sklopu kongresnega paketa vam zagotavljamo različna kulinarična doživetja (kongresna kosila, osvežilni prigrizki, coffee breaki), namestitve (54 sob v udobju štirih zvezdic) in sprostitev v wellness centru (savne, vodna doživetja, masaže in lepotni tretmaji).

Coffee break in finger food

Pogostitev dobrodošlice gostom pripravimo v avli hotela Golte, kjer ob prihodu v hotel, še polni vtisov o čudovitih razgledih, ki jim jih ponudi vožnja z nihalko, uživajo v prigrizkih, sadju ter osvežilnih in toplih napitkih. Med predavanji coffee break pripravimo v predverju konferenčne dvorane, pri čemer vam priporočamo osnovno ali razširjeno različico odmora za kavo:

  • osnovna ponudba vključuje kavo, čaj, vodo in rogljičke
  • razširjena ponudba vključuje kavo, čaj, vodo, rogljičke, pecivo, sok in sadje

Če želite svojim gostom predah med predavanji popestriti še s prigrizki, smo vam pripravili široko finger food izbiro:

  • obloženi kruhki (sirovi, s šunko/salamo/pršutom/savinjskim želodcem, s prekajeno postrvijo in dimljenim lososom, z različnimi namazi)
  • kanapeji (s popečenim sirom, s suhim sadjem in slanino, z melono in pršutom, s škampovimi repki in koktajl omako, z lososom na solatni posteljici)

Ne pozabite! V kolikor imate za svoj kongresni dogodek že izbrane jedi, ki bi jih želeli ponuditi vašim gostom, bomo vaš meni z veseljem upoštevali. 

 

Kongresna kosila na 1.410 metrih

Kulinarika je sestavni del poslovnega dogodka, a le vrhunska kulinarika vam omogoča, da se boste vi in vaši gostje dotičnega dogodka še dolgo spominjali. Z nasmeškom in s prijetnimi občutki. V hotelu Golte sam zagotavljamo le najboljše jedi, pripravljene iz sestavin lokalnega porekla z modernih pridihom. Pripravili smo vam kulinarično izkušnjo, ki bo razvajala vaš izbrani okus. Po predlogu chefa kuhinje ali po vaši izbiri vam pripravimo kongresni meni, o katerem se bo zagotovo še govorilo!

  • osnovna ponudba (juha, glavna jed z dvema vrstama mesa in dvema vrstama priloge, solata, sladica)
  • razširjena ponudba (topla/hladna predjed, juha, glavna jed z dvema vrstama mesa in dvema vrstama priloge, solata, sladica)
  • buffet ponudba (topla/hladna predjed, dve vrsti juhe, dve vrsti mesa, ena vrsta ribe, tri vrste priloge, solatni bife, bife sladice

Gorski resort Golte vam na enem mestu nudi vse, kar potrebujete za izvedbo vrhunskega poslovnega srečanja. Zagotavljamo vam sodobne storitve, mirno okolje, ki omogoča popolno usmerjenost na vsebino dogodka, pristno kulinarično ponudbo, prostore za sprostitev, športne aktivnosti in neformalno druženje po dogodku. Vožnja z nihalko do hotela vam omogoča čudovite razglede na naravo in možnost, da skrbi pustite v dolini in se stoodstotno posvetite vašemu kongresnemu dogodku.

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in, če boste tako želeli, poskrbeli tudi za voden ogled lokacije. Kontaktirajte nas!

Sabina Melanšek, marketing@golte.si

Tel: 03 839 6256

 

Naše kongresne ponudbe vam ne predstavljamo zgolj v besedi, pač pa tudi v fotogaleriji.

Delite zapis:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Scroll to Top

Rezervacijski obrazec

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »