Vremenska napoved
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Snežne razmere
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Vremenska napoved
Spletne kamere
Obratovanje naprav
Snežne razmere
Kje smo
Vse novice
Posebna ponudba

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »

Poroka na Golteh, v objemu narave

V soboto, 17.3.2018 in nedeljo, 18.3.2018, smo predstavniki hotela Golte razstavljali na Celjskem sejmu Poroka. V hali L1 na razstavnem prostoru 14 smo bodočim mladoporočencem in vsem drugim obiskovalcem predstavili našo poročno ponudbo.

 

Poročne storitve hotela Golte vključujejo slikovite poročne lokacije po izbiri para (ob jezeru, na vrhu planote, s čudovitim pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe; na terasi hotela Golte, v Alpskem vrtu, pred kapelico Dobrega pastirja ali na številnih drugih lokacijah na planoti, v objemu narave), gurmansko gostinsko ponudbo (slavnostne jedi, pogostitve in pijače) in namestitev v modernem hotelu gorskega resorta Golte.

 

Pohvale obiskovalcem nam veliko pomenijo

Obiskovalci so lahko uživali v dobrotah naše kuhinje, začenjši z okusnimi predjedmi (olive, domača gauda, lososov tatar) in božanskimi sladicami (gorska sadna solata, malinova poslastica). Ob podajanju informacij o naši poročni lokaciji smo goste pocrkljali z osvežilnimi napitki in z njimi nazdravili s kozarcem penine, kot se za slavnostne priložnosti tudi spodobi. Gostje so uživali ob pogledu na čudovite fotografije poročnih lokacij, katerih jagodni izbor smo predstavili na plakatu pod sloganom Vajina poroka na Golteh … nepozabna poroka v objemu gora! S priročno fotoknjigo z lesenimi platnicami, kot se za gorski resort spodobi, smo obiskovalce popeljali v čudoviti svet porok, ki so se že odvijale na naši planoti. Gostje so občudovali tudi naš predlog slavnostnega pogrinjka, s katerim smo se predstavili – s klasično okroglo postavitvijo, ki s svojo elegantno belino poudari svečanost veselega dogodka. Vzdušje na našem razstavnem prostoru je bilo oba dneva prešerno, polno pozitivnih vtisov in srečanj s krasnimi ljudmi. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki so nam s svojo prijaznostjo, nasmehom in toplo besedo polepšali dan.

Poroka na Golteh je nepozaben dogodek

Poroka na Golteh, je vedno nekaj posebnega. Priporočamo jo parom, ki si želijo ustvariti nepozabno zgodbo, ki bo za vedno ostala v njihovem spominu in spominu povabljenih gostov. Vsaka poroka na Golteh je edinstven dogodek in niti ena poroka ni enaka drugi. Z vsakim parom se posebej pogovorimo o njunih željah in pričakovanjih, opravimo skupen ogled lokacij na planoti, da se bodoča mladoporočenca tudi v živo prepričata o čudovitih danostih narave ter se skupaj s chefom kuhinje pogovorimo o meniju, s katerim bosta bodoča zakonca razvajala sebe in svoje goste.V sklopu poročnih storitev ponujamo tudi privlačen namestitveni paket, kjer po ugodni ceni svatom zagotavljamo namestitev v udobju štirih zvezdic, z vključenim bogatim samopostrežnim zajtrkom in vstopom v wellness center. Namestitev mladoporočencev je darilo, ki ga v hotelu Golte podarjamo v znak srečnega in veselega zakona! Več informacij podajamo v poročnem katalogu Poroka na Golteh.

 

Rezervirajte svoj poročni datum

Z veseljem sporočamo, da imamo v obdobju maj – september na voljo še nekaj prostih terminov, zato vse pare, ki še iščejo lokacijo, na kateri bi si obljubili večno zvestobo vabimo, da se pozanimajo o želenih datumih in naredijo čim prejšnjo rezervacijo termina. Slednje lahko storijo tudi preko elektronskega naslova na marketing@golte.si.

V čast nam je, da lahko na Golteh prirejamo tako vesele dogodke, kot je zaobljuba večne ljubezni. Vabimo vas, da nas obiščete in se tudi v živo prepričate o neverjetnih razgledih, okusni hrani, udobju namestitve in prijaznosti našega osebja. Z veseljem vas pričakujemo in obljubljamo, da vam bomo pomagali ustvariti praviljico, ki se je boste z veseljem spominjali. Za vedno.

Vabimo vas, da si utrinke z razstavnega prostora Golte hotel & mountain resort na sejmu Poroka ogledate v fotogaleriji.

Delite zapis:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Scroll to Top

Rezervacijski obrazec

Vrsta namestitve

Prihod:

Št. nočitev:

Promo koda (opcijsko)

Spremeni/Prekini »